top of page

ZAKELIJK

Bekijk hieronder de werkwijze van Buro Ruig voor custom projecten. Het filmpje laat zien hoe jouw idee wordt uitgewerkt tot een concreet product. Jouw idee hoeft niet 'af' te zijn. Buro Ruig kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden om tot een optimaal resultaat te komen.

De stappen van het ontwerpproces zijn onder het filmpje nogmaals onder elkaar gezet.

 Wil je direct een aanvraag doen? Klik dan hier.

ONTWERPPROCES

1

Klantwens verkennen

Er wordt een verkennend gesprek gevoerd om het project goed te begrijpen en samen de kaders te schetsen waarbinnen gewerkt kan worden.

2

Brainstormen over ideeën

Buro Ruig gaat aan de slag om de kaders te verkennen en globale ideeën te bedenken om een offerte op te stellen. 

3

4

5

6

7

Projectvoorstel maken

Het projectvoorstel uit de offerte wordt besproken en waar nodig bijgestuurd door jou. Dit document wordt officieel bevestigd door jou en is onze overeenkomst.

Prototyping

Het idee wordt in 3D uitgewerkt en het eerste prototype wordt gerealiseerd. We hebben nu wat tastbaars om te bespreken. Dit prototype kan nog worden aangepast. 

Ontwerp vaststellen

Als het ontwerp af is en alle partijen tevreden zijn, wordt de productie offerte definitief gemaakt. Hiermee zijn alle kosten van de productie duidelijk. 

Productie

Met onze 17 3D printers kunnen we grote producties aan. Afhankelijk van het model worden de meest geschikte printers ingezet om jouw product te maken.

Levering

Als de productie zijn eind nadert wordt er een leverafspraak gemaakt. Op dat moment draagt Buro Ruig het project aan jou over en ronden we het project af. 

AANVRAAG DOEN

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.

Ontwerpproces
bottom of page